‎مواد شکم پر عااالی ناب شمال :۲۵۰گرم

‎ناردون ناب شمال :۵۰گرم

‎فلفل قرمز چرخ شده ناب شمال: یک ق چ

‎پیاز داغ ناب شمال: دو ق غ

‎آب نارنج ناب شمال :۲ق

روغن زیتون درجه یک طارم ۱ نصف قاشق

۱-ابتدا داخل شکم و پوست ماهی سفید رو با نمک و زردچوبه طعم دار کردم و‌کنار گذاشتم..

۲-پیاز داغ چرخ شده ناب شمال ومواد شکم پر ناب که ((مخلوط سبزیجات معطر شمال و گردو و رب انار)) تفت دادم ..فلفل قرمز چرخ شده‌ و دانه انارو به ترکیب مواد شکم‌ پر اضافه کردم ‌مجدد تفت دادم..نمکشم هم میزون کردم…یه کوچولو آب -نه زیاد-نصف فنجان آب اضافه کردم…درشو گذاشتم..روی حرارت بمونه تا رب باز بشه …حدودا نیم ساعت با حرارت ملایم

۳-داخل شکم ماهی با نصف مواد پر کردم..شکم‌ماهی رو با نخ و‌سوزان دوختم … و بعد سرخ کردم
‎‌روش سرخ کردن: تابه ای که ماهی داخلش سرخ کردم به اندازه ای بود که ماهی کامل داخلش قرار گرفت…نکته مهم برای باز نشدن ماهی و اینکه شکلش حفظ بشه ..اینکه تابتون کاملا دااااغ بشه ..بعد روغن بریزید و اجازه بدید اونم دااااغ بشه بعد ماهی آروم بزارید داخل تابه تا سرخ بشه…به هیچ عنوان دسش نزنید تا کاملا یه طرفش سرخ بشه ..حرارت متوسط ..در تابه رو هم نزارید..حدودا یک ربع …..وقتی ماهی یه طرفش سرخ شد و‌دیدم که لبه هاش برشته شد..با گفکیر آروم برگردوندم و اجازه دادم اونطر فش هم سرخ بشه …با حرارت ملایم ..با در بسته…حدودا یک ساعت..ودر آخر دو قاشق اب نارنج روی ماهی ریختم ..و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشتم و داخل ظرف سرو کردم..مابقی مواد داخل شکم پر رو هم تو ظرف سرو ریختم…ماهی با سبزی پلو سرو‌کردم
با همین مواد شکم پر ..میتونید مرغ شکم پر و بادمجان شکم پر و دورچین مرغ درست کنید