موقع درست کردن غذا میتونید از این اهنگ هم لذت ببرید

با آموزش یک غذای بدون گوشت و مرغ گیلانی اومدم ( بادمجون و گوجه شکم پر گیلانی ) .
ما بهش میگیم بادمجون گودَی – گوجه گودَی ، لنگرودی ها میگن دیل دوکونِی ،تک دکونه( یعنی مواد رو توی دل بادمجون میکنیم ) ، یک سری از محل ها میگن گسکری کباب ، بادمجون کباب (البته یک اسم دیگه هم داره که اینجا نمیتونم بگم 🙊🙈😂) و فکر میکنم که توی منطقه های مختلف مواد و روش تهیه کمی ممکنه فرق کنه . . .
.
اما اونجوری که من میپزم : مواد لازم :
بادمجان ٨ عدد ( قلمی و کوچک )
یک کیلو گوجه
یک قاشق رب انار ( ترش یا شیرین بستگی به ذائقه فرد داره)
یک قاشق رب آلوچه

یک قاشق روغن زیتون ( اگر دوست داشتید )
یک قاشق رب گوجه
دویست گرم گردو
یک عدد پیاز رنده شده
یک مشت جعفری و دو حبه سیر و چند برگ وارنبو یا بادرنجبویه ، دو قاشق چوچاق (چوچاق_فودانه ) اگه در دسترس نیست همون جعفری کافیه
نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
گردوی آسیاب شده ، پیاز رنده شده ، انواع رب ها و سبزیجات و نمک فلفل زردچوبه رو با دو قاشق روغن مایع در قابلمه تفت میدیم تا بوی خامی پیازو گردو از بین بره . پوست بادمجون ها رو میکنیم و از یک طرف شکاف میدیم چون قراره توش رو پر کنیم . به بادمجون ها نمک میزنیم برای مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه تا تلخیش گرفته بشه . بعد از این مدت بادمجونارو با آب سرد میشوریم تا نمکش بره . کمی فشارشون بدین تا آبش کشیده بشه . بادمجون هارو سرخ میکنیم ، باید حواسمون باشه که یک طرفشون نباید سرخ بشه ، سپس موادی که تفت دادیم رو توی دل این بادمجونا میریزیم ، وقتی میخوایم بذاریم توی تابه اونطرفی که سرخ نشدرو میذاریم . شعله ی گاز رو کم میکنیم ، تا اون قسمت سرخ نشده بادمجون سرخ بشه و مواد هم مغز پخت بشن ! مواظب باشین که مواد نسوزه ، شعله کم باشه . از اون مواد تفت داده شده داخل گوجه هم میریزیم . داخل ماهیتابه دو سه قاشق روغن میریزیم ، و گوجه هارو میچینیم توی ماهیتابه و شعلرو ابتدا زیاد میکنیم تا یکم گرم بشه. بعد کم میکنیم تا مثل فسنجون جا بیفته . گوجه تابستون خودش آب میندازه اما اگه با گوجه ی زمستون درست میکنید دو سه قاشق آب بریزید .