بازم اومدم با یه غذای شمالی فوق خوشمزه ..تلفیق مرغ با سبزیجات خوش طعم و بوی شمال عااالی میشه 👌😋

مواد شکم پر ناب شمال ۲۵۰گرم
پیاز چرخ شده ناب شمال ۲ ق غ
کشمش پلوی ۴ق غ
زرشک ۳ ق غ
الو بخار به میزان دلخواه
رب انار یک ق غ
دانه انار ناب شمال ۲ق غ
سس فلفل قرمز به میزان دلخواه

روغن زیتون به میزان دلخواه


مرحله اول:
ابتدا یه مرغ کامل با پوست رو کاملا تمیز کنید و بشورید وبا دستمال مخصوص اشپزی کاملا خشک کنید…..مرغ رو با نمک و زردچوبه مزدار کردم و بلافاصله داخل روغن سرخ کردم…

نکته این مرحله:قسمت سینه و پشت مرغ رو خوب سرخ کنید قسمت کنار ران ((قسمتی که بال مرغ هست)) کمتر سرخ کنید …..در مرحله بعدی علت این‌کارو توضیح میدم…استوری این مرحله از طرز تهیه رو ببینید

مرحله دوم:حالا میریم سراغ مواد که می‌خوایم بریزیم داخل شکم مرغ..کشمش و زرشک و پیاز چرخ شده ناب شمال رو با حرارت ملایم به مدت تقریبی یک دقیقه تفت دادم …..بعد مواد تفت داده شده رو با هر وسیله که در اختیار دارید میکس کنید و مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید(حتما حتما استوری این مرحله رو ببینید)
الو‌بخارا رو که از قبل خیس دادم و شستم و دانه انار و سس فلفل قرمز و رب انار و نمک رو به کشمش اضافه و کمی تفت دادم..

مواد شکم پر ناب شمال رو به مواد اضافه و مجدد تفت میدیم…..مواد شکم پر ناب شمال تلفیق از سبزیجات معطر شمال چوچاق و اوجی و….و رب انار و گردو ….این سه مواد ترکیب و در بسته های نیم کیلویی موجود است

مرحله سوم: پر کردن شکم مرغ
داخل شکم مرغ رو با نیمی از مواد میانی که اماده کردم پر کردم…این پر کردن را تا یک بند انگشت سرخالی بودن ادامه دهید…یعنی یک بند انگشت از مرغ سرخالی باشدو مرغ را پرپر نکنید چون این مواد در حین پخت بیرون خواهد ریخت….استوری حتما ببینید

حالا برای بستن شکم مرغ پاها مرغ را با نخ ببندید تا در هنگام پخته شدن مرغ شکل ظاهری خودرا حفظ کند

مرحله چهارم:تهیه سس مرغ
یه قابلمه ای که مرغ به راحتی داخلش قرار بگیر روغن ریختم پیاز چرخ شده و دانه انار و الو بخارا و رب انار و نمک کمی تفت میدم یک استکان اب (من از اب مرغ استفاده کردم)به مواد اضافه کردم و فرصت دادم تا سس جوش بیاد بعد مرغ را از قسمت بغل ران درون قابلمه روی سس قرار دادم ….در قابلمه گذاشتم حدودا یک ساعت با حرارت ملایم روی حرارت قرار دادم تا یکطرفه مرغ پخته بشه…..بعد از گذشت این تایم مرغ را برگردوندم تا اون سمت مرغ هم پخته بشه ….

نکته مهم در این مرحله در حین پخت به هیج عنوان مرغ را حرکت ندید این کار باعث میشه مرغ خوب سرخ و خوشرنگ بشه به همین دلیل دو طرف مرغ را در مرحله اول کامل سرخ نمیکنیم….میزان اب باید کم‌باشه نصف بند انگشت اگر در حین پخت ابش کشیده شد مجدد کمی اب اضافه کنید….
مرحله ششم:نصف مواد شکم پر را که کنار گذاشتیم با نصف لیوان اب من از اب مرغ استفاده کردم ترکیب و روی حرارت ملایم قرار دادم حدودا نیم ساعت تا رب انار باز بشه…پس از پخت کامل مرغ را در ظرف بکشید و سس را در اطراف مرغ بریزید


.