پلو کباب شمالی

یکی از مشکلات ما گیلانی ها اینه که
وقتی سر سفره میشینبم برای غذاهایی مثل پلاکباب باید حواسمون باشه که هیچکدوم از مخلفات رو جا نندازیم😁
و آخرش هم میفهیمم چندتا شو نتونستیم بخوریم!

ایشالله هیچوقت چنین حسرتی رو تجربه نکنید و بتونید در کنار پلاکباب حاوی گوجه و فلفل و معجون و کره محلی روغن زیتون رودبار از
اشپل ، زیتون ( ک خودش شامل ۳ نوع زیتون ساده، پرورده ( پرورده با گردو یا رب انار) ) ، گردو ، سیر ، پیاز ، ماست ، تر باقالا، خیار ، سبزی خوردن ، ماهی شور یا ماهی دودی، طُرب و دوغ و … بهره وافر ببرید!

ساعات خوب خوشی در کنار خانواده محترم هنگام سرو پلو کباب برایتان ارزومندم