این روش سادست برای پخت اناربیج…حتما روش های دیگه هم عالی هستن
گردو اسیاب شده ۲۰۰گرم-سبزی سرخ شده اناربیج ناب شمال ۲۰۰گرم-گوشت چرخ شده ۲۰۰گرم -رب انار ملس یک قاشق غذا خوری-اب انار ملس یک پیمانه-سس فلفل قرمز یک ق چ -گلپر یک ق چ-

۱)اول از همه کوفته قلقلی اماده کردم..گوشت چرخ کرده به همراه پیاز رنده شده که اب پیاز گرفتم به همراه نمک زردچوبه ویک قاشق غذا خوری سبزی اناربیج سرخ شده ناب شمال رو چند دقیقه ورز دادم.. و داخل تابه به همراه روغن کمی تفت دادم و گذاشتم کنار تا کاملا سرد بشه…استوری میزارم کوفته قلقلی رو .
۲)گردو اسیاب شده رو با پیاز داغ چرخ شده ناب شمال تفت دادم با حرارت ملایم…مدام هم بزنید چون گردو زود میسوزه …از پیاز داغ چرخ شده ناب شمال استفاده کردم چون لعاب خوبی به خورشت میده.

۳)سبزی سرخ شده اناربیج ورب انار و سس فلفل قرمز ناب شمال که پایه ثابت غذا های منه به گردو اضافه و کمی تفت دادم…


۴)بعد اب اناربه مواد اضافه کردم و‌کمی تفت و در اخر از اب جوش (من از اب مرغ استفاده کردم)به مواد اضافه کردم با حرارت ملایم روی حرارت قرار دادم دو ساعت…


۵)بعد از دو ساعت کوفته قلقلی که از قبل اماده کردم به اناربیج اضافه کردم و گذاشتم یک ساعت روی حرارت بمونه…بعد از یک ساعت در قابلمه برداشتم و گذاشتم غذام بدون در روی حرارت بمونه چون این کار باعث خوشرنگ تر شدن غذا میشه و اب اضافه غذا تبخیر میشه.. وده دقیقه اخر پخت غذا یک قاشق چایخوری گلپر سابیده شده به غذا اضافه کردم … این غذا ترش نیست ..مزه ملس داره ..ولی من مقدار کمی نبات هم به این غذا اضافه کردم … اگه شما ترش تر دوست دارید میزان رب انار و اب انارتون بیشتر کنید..میزان شیرینی و ترشی این غذارو میتونید متناسب با ذائقه خودتون درست کنید


۶)مدت پخت این این غذا خوشمزه شمالی چهار ساعته .